Levering en retourneren

Bij Moon and Maya proberen we zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag te gaan. Gezien alle producten handgemaakt zijn is de levertijd afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. Het streven is om je bestelling binnen één week te verzenden. Wij adviseren je om de Instagrampagina van Moon and Maya te volgen. Op deze pagina wordt aangegeven wanneer bestellingen verzonden worden of wanneer het drukker dan normaal is. Wil je graag je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen? Neem dan gerust contact op. In het geval van Wholesale wordt samen de afleverdatum van de producten afgestemd.

Het kan weleens voorkomen dat een item toch niet helemaal is wat je er van verwacht had. In dat geval is het mogelijk om je artikel(en) te retourneren. Op deze pagina leggen we je uit hoe dit werkt. Mochten er toch nog zaken onduidelijk zijn dan kun je ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@moonandmaya.nl.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Moon and Maya heeft een aantal voorwaarden opgesteld waar een retourzending aan moet voldoen.

 1. Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn
 2. Het artikel dient binnen 30 dagen na ontvangst retour gezonden te worden met opgave van retourreden.
 3. Na aanmelding van retournering dient het artikel binnen 14 dagen ontvangen te worden door Moon and Maya
Hoe werkt het retourneren?
 1. Neem contact op met Moon and Maya via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@moonandmaya.nl. Geef hier duidelijk aan wat je bestelnummer is en welke artikelen je wilt retourneren.
 2. Maak het pakket klaar voor verzending in de originele verpakking die je van ons ontvangen hebt. Je kunt het pakket verzenden naar het volgende adres:
  Moon and Maya
  Biezenbleek 22
  3297 GD Puttershoek
 3. Je brengt het pakket naar een verzendpunt. Let op: de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
 4. Moon and Maya stuurt je een bevestiging zodra je retourzending ontvangen is.

Indien het artikel voldoet aan de retourvoorwaarden wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Mijn retourzending is ontvangen, maar ik heb mijn geld nog niet ontvangen. Wat nu?

Moon and Maya gaat over tot terugbetaling van het aankoopbedrag indien de retourzending aan alle retourvoorwaarden voldoet. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat jij je geld nog niet ontvangen hebt, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@moonandmaya.nl. Let op dat een terugbetaling buiten Nederland een aantal dagen extra kan duren.

Ruilen

Wanneer je een product wilt ruilen kun je dit aangeven. We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. Ruilen of retourneren van spenen is niet mogelijk in verband met hygiëne.