Veelgestelde vragen

Bekijk of wij onderstaand al antwoord kunnen geven op je vraag. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Producten

Moon and Maya heeft geen fysieke winkel. Je kunt je producten dus alleen online bestellen.

Indien je bestelling nog niet verzonden is kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@moonandmaya.nl. Als de bestelling al verzonden is zijn onze retourvoorwaarden van toepassing.

Bestellen vanuit het buitenland is mogelijk. Verzending naar het buitenland kan echter wel langer duren. Mocht je meer informatie willen over bestellen vanuit het buitenland kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@moonandmaya.nl.

Betalen

Bij Moon and Maya kun je betalen met iDeal, PayPal en Bancontact. Meer informatie over betalingen lees je hier.

Wholesale bestellingen zullen een factuur ontvangen. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Zodra wij de artikelen ontvangen hebben en deze voldoen aan de retourvoorwaarden, proberen wij het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug te boeken.

Verzenden en retourneren

Bestellingen worden verzonden door PostNL tegen de op dat moment geldende tarieven voor pakketverzending. Deze worden getoond tijdens het afrekenen. Bestellingen van €75,- of meer betalen geen verzendkosten.

Het kan weleens voorkomen dat een item toch niet helemaal is wat je er van verwacht had. In dat geval is het mogelijk om je artikel(en) te retourneren. Hoe dit werk kun je lezen op onze retourneren pagina.

Contact

Heb je een andere vraag?